Üzemeltető: Blogger.
RSS

Szavak és a bölcsi

agyi= autó
kokagyi= kukásautó
dodagyi= darusautó
kove=kamion
sziaa anyaa :-)

Idi= Ildi
Ezsi= Erzsi
tejje= tej

Persze van még pár. Ha valamit nem értünk, nagyon mérges tud lenni. :-)

Már egy hete jár Gabi bölcsibe. A második nap óta ott ebédel és azóta délelőtt mindig kijövök a csoportból. A tegnapi nap volt sírdogálós, mondták a gondozónénik. Ma aludt először ott. Ebéd utána hamar elaludt, de egy óra múlva sírva ébredt. De azt mondta Erzsi ( a gondozónéni) hogy ez az egy óra teljesen jó így elsőre. Ma el is jöttem a bölcsiből kb. másfél órára. Addig hazajöttem és megreggeliztem. :-) A holnapi nap menetét még nem tudom, reggel derül ki. Ha minden igaz, hétfőn már élesben fog menni a dolog. Hát kíváncsi leszek. Az a baj, hogy nem tudnak kimenni az udvarra a rossz idő miatt. Gabinak ez nagyon nagy probléma, mert ha tehetné mindig kint lenne. :-)
Ma volt nekik zenebölcsi, mesélték, hogy tátott szájjal hallgatta a bácsit ahogy zenélt. :-)

Voltunk tegnap tanácsadáson, megmérték Gabit, igaz kis közelharcot kellett vívni de sikerült. :-)

magassága: 88cm
súlya 12,5kg

Szegénykém kapott megint oltást, amit nagyon nehezen viselt. Az a baj, hogy általában tanácsadásra akkor mentünk eddig amikor oltást kapott. Ezt persze nagyon jól tudja, mert tegnap ahogy bementünk a váróba és elkezdtem levetkőztetni, rögtön hevesen tiltakozott. :-(

Ma a bölcsiben Erzsi csak meg akarta mérni a fejét és hogy milyen magas, és már akkor sírt. :-( Remélem, ez nem a régi dolgok miatt van és azt is remélem, hogy ki fogja ezt nőni.

Úgy érzem jól érzi magát a bölcsiben, és szerencsére megszerette a gondozónéniket is. :-)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés: