Üzemeltető: Blogger.
RSS

Tudom, tudom

Hogy a múltkor megígértem, hogy többet leszek itt (Réka igazad is volt. :-) ) de most már tényleg.

Szóval ott hagytuk abba, hogy Gabi bölcsis lett. Nagyon sok idő eltelt azóta amióta elkezdtük, de azt tudom mondani, hogy nem bántam meg. Nehéz volt és most is nehéz, de Gabi rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban.
Amikor bekerült a bölcsibe, még nem nagyon beszélt. Eltelt kb. fél év és azóta reggeltől estig be nem áll a szája. :)
Nagyon megszerette a gondozónéniket, és a gyerekeket is. Persze nem úsztuk meg betegségek nélkül sem. Sőt, elég sokszor náthás, de úgy veszem észre, hogy erősödik az immunrendszere és már gyorsabban túl esik egy-egy ilyen betegségen. Volt a bölcsiben, anyák napi ünnepség, gyermeknap, kerti parti. Mindegyiken nagyon jól érezte magát, képek is lesznek róla hamarosan.

Voltunk nyaralni is, Attiláéknál Mosdóson, nagyon jól éreztük magunkat. Gabi nagyon összebarátkozott Attila apukájával Domi bácsival. :-))
Akárhova mentünk, Ők ültek hátul, és énekelgettek. Gabi azóta is emlegeti, pedig ez augusztusban volt.

Olyan érdekes, hogy minden kisgyereknek más a kedvence más az érdeklődési köre. Gabinak az utóbbi időben a számok és a betűk körül forog a pici élete. Úgy kezdődött, hogy akárhol voltunk és látott egy számot, megkérdezte, hogy az mi és melyik szám. Volt olyan, hogy a vonalkódot leolvasta a kekszes dobozról. :))
Azóta már a betűket is ismeri. A legújabb "játék", hogy itt ül az ölemben a gép előtt, és írogatja a betűket és akkor van a legnagyobb hiszti, ha nem engedem meg Neki.

Na igen, a hiszti. Az van bőven és nem is kicsi. Ahogy Timus szokta mondani, van benne akarat, nem is tudja kire hasonlít, talán az anyjára. :-)) Most ez így "vigyorogva" írom le, de azért amikor ez élesben megy akkor nem olyan vicces, de azért alakulunk. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés: