Üzemeltető: Blogger.
RSS

:-))

Nagyon úgy néz ki, hogy sikerült a tesó! Már csíkom is van ám. :-)) Természetesen csináltam pár tesztet, hogy bizti legyen a dolog, de nem vagyok biztos benne, hogy nem csinálok még. :-) Dokihoz majd akkor megyek szerintem, ha hazajöttünk a nyaralásból. Olyan hihetetlen ám még.

Egyenlőre nincs semmi változás, talán annyi, hogy picit álmosabb vagyok, de ez betudható annak is, hogy amióta ilyen meleg van, nem alszunk jól. A hálószoba egy katlan. Eredetileg két ajtó lenne rajta és akkor talán lenne légmozgás is, de az előző tulajdonos megszüntette az egyik ajtót ami egy összekötő részbe vezetne ahol a wc és a fürdőszoba van. Végül is nem rossz megoldás, mert így picivel nagyobb a fürdőszoba, de ilyenkor egyáltalán nincs levegő a hálóban. Gabit is ezért szeretném most lassan átköltöztetni a kisszobába, mert az sokkal hűvösebb szoba. Ma alszik ott először. Hát kiváncsi leszek hogy fog alakulni az éjszakánk. Remélem nem lesz semmi gond.

Holnap megyünk Csepelre, szombaton pedig elteszünk még egy kis barackot, de ezt most lekvárnak. :-) Állitólag szombaton jön egy kis lehülés. Hát remélem tényleg így lesz.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Két csík a teszten.. száz csík a hason:) gratulálok:))!!!! várom a fejleményeket:))))